Rahsia Senang Mendapat Pinjaman


Rahsia Senang Mendapat Pinjaman

View larger image

CODE: RSMP
*****

Price: RM24.90
14 days
Wahi Abd Rashid
978-967-5428-66-1
98
True Wealth Publishing
Mac 2011
200g
210mm×148mm
11 item(s)

 
Description
Send to friend
Reviews

Title: Rahsia Senang Mendapat Pinjaman
Sub-Title: Ketahui Teknik Mudah Mendapatkan Pinjaman Bank Tanpa Cagaran, Penjamin dan Kertas Cadangan

Description:
Paparan rahsia mudah mendapatkan pinjaman daripada pihak bank tanpa dikenakan cagaran dan tidak memerlukan penjamin mahupun kertas cadangan. Proses pinjaman juga tidak akan mengalami sebarang permasalahan.

About The Author:
Wahi Abd Rashid merupakan lulusan Sarjana Sains Sekitaran dari Universiti Malaysia Sabah. Beliau merupakan Pengarah syarikat Green Matrix Enterprise dan pengasas kepada laman web www.car-rental-bintulu.com. Menerusi kelancaran akaun semasa miliknya, beliau senang mendapat pinjaman yang mencecah jutaan ringgit. Empayar perniagaan kereta sewa beliau kini pesat berkembang dengan 38 buah kereta. Pendapatan sampingan beliau turut memberangsangkan dengan jumlah pendapatan 6 angka dalam setahun.


Front Cover Back Cover Copyright Table of Content 1 Table of Content 1 Introduction 1

       
Introduction 2 About The Author        

Author: Abdul Razak Bin Bahtrem
Date added: 09/12/2011, 08:45 AM

*****

Buku ini sangat menarik dan amat praktikal. Dengan membuka akaun semasa boleh mendapatkan pinjaman dengan cara yang mudah. Rahsia dalam buku ini patut diketahui dan dimiliki oleh mereka yang sukar mendapatkan pinjaman dari bank.Khusus juga kepada usahawan di luar sana patut menyelami isi kandungan buku ini. Secara peribadi saya menggunakan kaedah dalam buku ini dan akhirnya mendapat kelulusan pinjaman dari dua buah bank. Saya suka!
Author: ezhan
Date added: 29/06/2011, 09:55 PM

*****

Good to hav 1.....Support your work.....Nak beli 1

Add new post

*
*
*

To ensure that a person, not an automated program, is filling this form, please enter the characters you see in this picture. All letters will be shown in their capitalized form.

  Redraw

Aksara: 

  
*
  
  
*

Loading...